Over AKV - Administratiekantoor Venlo
15375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15375,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Administratiekantoor Venlo Logo groot

Administratiekantoor Venlo is hét administratiekantoor
voor starters en het MKB in de regio
Venlo, Blerick en Tegelen

Administratiekantoor Venlo is hét administratiekantoor voor starters en het het MKB in de regio Venlo, Blerick en Tegelen gespecialiseerd in financiële administraties, salaris administraties, belastingaangiftes en jaarrekeningen.

Wij hebben een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit waarbij we er naar streven een langdurige en open relatie met onze klanten op te bouwen. We communiceren graag direct, laagdrempelig en zonder veel poespas met onze klanten en willen graag dat onze klanten ook zo met ons communiceren.

Ook hanteert Administratiekantoor Venlo een prijsbeleid dat wellicht afwijkt van hetgeen u gewend bent bij onze collega’s. Bij ons betaalt u niet voor hoe lang we ergens over doen, maar wat we doen. Vaste prijzen waarbij het risico voor ons is en duidelijk is waar u wat voor betaalt. Afspraak is afspraak. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij onze diensten en bel ons op 077-2050923 voor een afspraak.

Een steeds groter aantal ondernemers weet inmiddels de weg naar Administratiekantoor Venlo te vinden en dit naar tevredenheid van beide kanten op basis van een eerlijke en vertrouwelijke relatie.

Administratiekantoor Venlo is ook aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Dit biedt u als klant de garantie op kwaliteit. NOAB-leden moeten namelijk blijvend voldoen aan strenge eisen en zijn verplicht hun kennis op peil te houden. Net als alle andere NOAB-kantoren zijn we kleinschalig en werken we oplossingsgericht. Indien nodig kunnen we een beroep doen op gespecialiseerde vakmensen uit de NOAB Adviesgroep. Dit zijn onder anderen fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen.

Ethisch handelen staat bij ons hoog in het vaandel. Tot onze verplichtingen behoren onder meer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en dienstverlening conform de NOAB-leverings- en uitvoeringsvoorwaarden.

NOAB kent een onafhankelijk Geschillencollege en een onafhankelijk Tuchtcollege. Bij een geschil tussen ons kantoor en een klant kan om een bindende uitspraak worden gevraagd.

Met vriendelijke groet,

Rob Donders

NOAB keurmerk

Call Now Button